Muziekvereniging "LEKKERKERK" 50 jaar Jong

Muziekvereniging Lekkerkerk

Herintreders, nieuwe muzikale dorpsgenoten, oud-leden, enthousiaste amateur-muzikanten... de harmonie van Muziekvereniging Lekkerkerk heeft plaats voor u. Bespeelt of bespeelde u een blaas- of slaginstrument, en vindt u het leuk om in groepsverband muziek te maken, kom dan eens kennismaken. Gerepeteerd wordt op de maandagavond vanaf 19.30 uur in De Muziektent aan de Koninginneweg 7a in Lekkerkerk. Voor informatie kunt u contact opnemen met Frank Snoei, tel. 06-55774795.

• Vrijdag 1 juni    Avondvierdaagse
  • Zaterdag 16 juni Gezamenlijk concert Concordia Krimpen aan de IJssel
  • Vrijdag 6 juli      Zomeravondconcert Raadhuisplein Lekkerkerk
  • Zaterdag 13 oktober Lustrumconcert Ouderkerk aan de IJssel
  • Zaterdag 27 oktober Najaarsconcert Amicitia Lekkerkerk
  • Zaterdag 22 december Kerstconcert

OVER ONS

Muziekvereniging Lekkerkerk is een enthousiaste en vernieuwende muziekvereniging, opgericht in 1967. Het Harmonieorkest bestaat uit circa 40 muzikanten. Daarnaast heeft de vereniging een MPB band, een jeugdorkest Futura en een pas opgerichte jeugdige Slagwerkgroep Alle orkesten staan onder leiding van professionele dirigenten. De vereniging beschikt ook over een muziekschool. Hier wordt u of uw kind opgeleid door professionele docenten met een conservatorium opleiding.

• Klik hier om onze Privacy Verklaring te downloaden.
  • Ook kunt u de link gebruiken in de onderstaande Footer.